∩ikos Gribas  •  making photographs, creating memories

"Σίγουρα χρειαζόμαστε φωτογράφο;"

... και άλλες ερωτήσεις

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

EΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ;

Αυτό είναι κάτι που μόνο εσείς το γνωρίζετε! Ο κάθε γάμος είναι μοναδικός ως προς τον περιβάλλοντα χώρο αλλά κυρίως ως προς τους ανθρώπους. Αυτό αποτελεί για μένα πρόκληση και ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης.
Σαν φωτογραφικό ύφος θα έλεγα πως νιώθω πολύ πιο άνετα με μια αφηγηματική - ίσως κάποιες φορές και φωτοδημοσιογραφική - προσέγγιση. Επιδιώκω την αποτύπωση της δικής σας ημέρας με απλότητα και αμεσότητα μέσα από τις φανερές και άλλοτε όχι τόσο φανερές μικρές στιγμές.

Η παρουσία μου στο χώρο είναι πάντοτε διακριτική, μου αρέσει να παρατηρώ και να καταγράφω “σαν να μην είμαι εδώ” όπως συνηθίζω να λέω.

Περιηγηθείτε στο site μου, δείτε τις φωτογραφίες και αν πιστεύετε πως ίσως έχω μία θέση στο γάμο σας ή στη βάπτισή σας, τότε είναι μια καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσετε μαζί μου!

ΚΙ ΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Κανένα πρόβλημα! Όπως βλέπετε και από τις δουλειές μου, θα χαρώ πολύ να βρεθώ κοντά σας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας - και όχι μόνο!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ;

Με την πλήρη κάλυψη της ημέρας του γάμου -από την ετοιμασία του ζευγαριού μέχρι και τη δεξίωση- παραδίδω σε USB flash drive τουλάχιστον 700 φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση (jpeg), όλες με βασική χρωματική και τονική επεξεργασία.

Επιπλέον θα έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακή πλατφόρμα (online gallery) με όλες τις φωτογραφίες σε μικρότερη ανάλυση για να τις μοιραστείτε με όποιους θέλετε. Για τις βαπτίσεις ο αντίστοιχος αριθμός των φωτογραφιών είναι περίπου 250.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ;

Συνοδεύω πάντα το flash drive με ένα ψηφιακό άλμπουμ! Πιστεύω πως η φωτογραφία αποκτά τη δική της ξεχωριστή υπόσταση όταν τυπώνεται – ειδικά στις μέρες μας που οι φωτογραφίες παίζουν αποκλειστικά το ρόλο του αναλώσιμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχεδιάζω ο ίδιος με πολλή προσοχή το κάθε άλμπουμ προσπαθώντας πάντα να έχει ύφος μίνιμαλ και διαχρονικό δίνοντας έμφαση στην ίδια τη φωτογραφία.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Συνήθως σε 6 εβδομάδες. Τις περιόδους με μεγάλο φόρτο εργασίας ίσως λίγο αργότερα.

ΠΟΣΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων επιδιώκω να φωτογραφίζω μόνος μου ολόκληρη την ημέρα. Θεωρώ πως έτσι έχω καλύτερο έλεγχο του τελικού αποτελέσματος. Σε περίπτωση που χρειαστεί φωτογραφίζω μαζί με έναν έμπειρο συνεργάτη-φωτογράφο.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ;

Κατά καιρούς έχω συνεργαστεί με διάφορους βιντεογράφους, όχι όμως με κάποιον σε μόνιμη βάση.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ;

Έχοντας ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις ανησυχίες των ζευγαριών όλα αυτά τα χρόνια που φωτογραφίζω, διαπιστώνω τη σημασία του να είναι τα πράγματα όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται γι’ αυτό λοιπόν και κρατάω μία ενιαία τιμή για ολόκληρη την ημέρα του γάμου ή της βάπτισης. Δείτε περισσότερα στην αντίστοιχη σελίδα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ;

Δε θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη ενός εντυπωσιακού ή ιδιαίτερου σκηνικού για να ειπωθεί μια ιστορία καθώς την ιστορία τη φτιάχνουν τα ίδια τα πρόσωπα σε συνδυασμό με το φωτογραφικό ύφος και την αισθητική του φωτογράφου. Πέραν αυτού θα έβρισκα αρκετά ενδιαφέρον το να φωτογραφίσω μυστήρια των Ορθοδόξων Εκκλησιών όπως αυτά γίνονται σε διαφορετικές χώρες.

Ακόμα περισσότερες ερωτήσεις;

Περιμένω και από εσάς δυο λόγια για το γάμο σας, τη βάπτιση, τη φωτογραφία και ό,τι άλλο μεσολαβεί μεταξύ αυτών!

Τιμές

Έχοντας ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις ανησυχίες των ζευγαριών όλα αυτά τα χρόνια που φωτογραφίζω, διαπιστώνω τη σημασία του να είναι τα πράγματα όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται. Γι’ αυτό λοιπόν και προσπαθώ να κρατάω μία ενιαία τιμή για ολόκληρη την ημέρα του γάμου ή της βάπτισης. Αν, βέβαια, οι περιστάσεις διαφοροποιούνται σημαντικά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Γάμος

• Φωτογράφιση ολόκληρη την ημέρα • USB flash drive με όλες τις φωτογραφίες • Διαδικτυακή πλατφόρμα - online gallery • 1 μεγάλο ψηφ. άλμπουμ

€ 1.250

Βάπτιση

• Φωτογράφιση ολόκληρη την ημέρα & οικογενειακή • USB flash drive με όλες τις φωτογραφίες • Διαδικτυακή πλατφόρμα - online gallery • 1 μεγάλο ψηφ. άλμπουμ

€ 650

Ζευγάρια / Οικογένεια

• Φωτογράφιση 1 ώρα • Διαδικτυακή πλατφόρμα - online gallery & όλες οι φωτογραφίες (πλήρες μέγεθος - εκτυπώσιμες) σε ψηφιακή μορφή.

€150

Βιβλία ευχών / ψηφ. άλμπουμ

• Φωτογράφιση για τη δημιουργία βιβλίου ευχών • Επιπλέον άλμπουμ ίδιας ή διαφορετικής σχεδίασης.
Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορώ να γίνω κι εγώ μέρος της δικής σας μεγάλης ημέρας!

X
To Top