.

.

... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑς;

Αυτό είναι κάτι που μόνο εσείς το γνωρίζετε! Ο κάθε γάμος είναι μοναδικός ως προς τον περιβάλλοντα χώρο αλλά κυρίως ως προς τους ανθρώπους και αυτό αποτελεί για μένα πρόκληση και ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης.
Σαν φωτογραφικό ύφος θα έλεγα πως νιώθω πολύ πιο άνετα με μια αφηγηματική - ίσως κάποιες φορές και φωτοδημοσιογραφική - προσέγγιση. Επιδιώκω την αποτύπωση της δικής σας ημέρας με απλότητα και αμεσότητα μέσα από τις φανερές και άλλοτε όχι τόσο φανερές μικρές στιγμές.
Η παρουσία μου στο χώρο είναι πάντοτε διακριτική, μου αρέσει να παρατηρώ και να καταγράφω “σαν να μην είμαι εδώ” όπως συνηθίζω να λέω.
Περιηγηθείτε στο site μου, δείτε τις φωτογραφίες και αν πιστεύετε πως ίσως έχω μία θέση στο γάμο σας ή στη βάπτισή σας, τότε είναι μια καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσετε μαζί μου!

ΚΙ ΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Κανένα πρόβλημα! Θα χαρώ πολύ να βρεθώ κοντά σας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας - και όχι μόνο!

~

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Συνήθως σε 8 έως 12 εβδομάδες. Ζητάω προκαταβολικά την κατανόησή σας για καθυστερήσεις τις (καλοκαιρινές) περιόδους με μεγάλο φόρτο εργασίας.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ;

Με την πλήρη κάλυψη της ημέρας του γάμου -από την ετοιμασία του ζευγαριού μέχρι και τη δεξίωση- παραδίδω σε USB flash drive τουλάχιστον 700 φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση (jpeg), όλες με βασική χρωματική και τονική επεξεργασία. Επιπλέον θα έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακή πλατφόρμα (online gallery) με όλες τις φωτογραφίες σε μικρότερη ανάλυση για να τις μοιραστείτε με όποιους θέλετε. Για τις βαπτίσεις ο αντίστοιχος αριθμός των φωτογραφιών είναι περίπου 250.

~

ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ;

Συνοδεύω πάντα το flash drive με ένα ψηφιακό άλμπουμ! Πιστεύω πως η φωτογραφία αποκτά τη δική της ξεχωριστή υπόσταση όταν τυπώνεται – ειδικά στις μέρες μας που οι φωτογραφίες παίζουν αποκλειστικά το ρόλο του αναλώσιμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σχεδιάζω ο ίδιος με πολλή προσοχή το κάθε άλμπουμ προσπαθώντας πάντα να έχει ύφος μίνιμαλ και διαχρονικό δίνοντας έμφαση στην ίδια τη φωτογραφία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ;

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων επιδιώκω να φωτογραφίζω μόνος μου ολόκληρη την ημέρα. Θεωρώ πως έτσι έχω καλύτερο έλεγχο του τελικού αποτελέσματος. Σε περίπτωση που χρειαστεί φωτογραφίζω μαζί με έναν έμπειρο συνεργάτη-φωτογράφο.

ΑΛΜΠΟΥΜ


Σχεδιάζω ο ίδιος με πολλή προσοχή το κάθε άλμπουμ προσπαθώντας πάντα να έχει ύφος μίνιμαλ και διαχρονικό δίνοντας έμφαση στην ίδια τη φωτογραφία.

~

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ;

Κατά καιρούς έχω συνεργαστεί με διάφορους βιντεογράφους, όχι όμως με κάποιον σε μόνιμη βάση. Αν επιθυμείτε και κάλυψη βίντεο θα μπορούσα να σας προτείνω κάποιους έμπειρους συνεργάτες.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ;

Έχοντας ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις ανησυχίες των ζευγαριών όλα αυτά τα χρόνια που φωτογραφίζω, διαπιστώνω τη σημασία του να είναι τα πράγματα όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται γι’ αυτό λοιπόν και κρατάω μία ενιαία τιμή για ολόκληρη την ημέρα του γάμου ή της βάπτισης. Δείτε εδώ περισσότερα στην αντίστοιχη σελίδα.

τιμεσ


Κατανοώ τη σημασία του να είναι τα πράγματα όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται γι’ αυτό λοιπόν και κρατάω μία ενιαία τιμή για ολόκληρη την ημέρα του γάμου ή της βάπτισης.